Friday, May 29, 2009

SHARK CARTILAGE, SAKIT JIWA DAN UBAT PENENANG

Tidak ramai diantara pengedar HPA yang mengetahui bahawa shark cartilage memang baik untuk mereka yang sedang mengalami sakit jiwa dan terpaksa menelan ubat penenang pada setiap hari. Daripada banyak testimoni yang lepas, setelah diberikan kepada pesakit-pesakit jiwa, mereka sembuh dengan izin Allah.

Dalam satu kes yang berlaku seorang pesakit terpaksa dihentikan perkhidmatannya kerana dikatakan mengalami tekanan mental, dimasukan ke hospital dan terpaksa mengamalkan ubat penenang seumur hidup. Ketika saya merawatnya buat kali pertama didapati pertuturanya juga bercelaru, tidak dapat tidur malam dan pupil matanya sangat besar. Selepas tiga hari diberikan shark dia sudah boleh tidur dan beransur-ansur menjadi normal semula. Hari ini sudah lebih dari 5 tahun, dia tidak lagi mengambil ubat penenang dan boleh berkerja seperti biasa. Syukur.

Kes kedua juga berlaku bagitu tetapi berlaku kepada seorang pegawai bank. Mungkin tekanan kerja yang menyebabkan dia mengalami gangguan jiwa tetapi saya yakin sesudah dia mengambil shark, dia boleh tidur dengan rehatnya. Alhamdulilah pesakit tersebut berjaya diselamatkan dari terus tinggal di hospital sakit jiwa.

Sumber : JawiHerbShop Ja

wiHerbShop

No comments: